06 - 45785843     ron@livwoonstoffering.nl

Ons specialisme

Liv woonstoffering is gespecialiseerd in vouwgordijnen oftewel roman shades. De vouwgordijnen worden in huis gemaakt door ons eigen naaiatelier. Van vrijwel alle stoffen kunnen we vouwgordijnen maken van inbetween, vitrage, overgordijnstof of verduisterende stoffen voor op de slaapkamer.

 

Geen tussenhandel!

We hebben geen tussenhandelaar: door de vouwgordijnen zelf te maken kunnen we deze goedkoper aanbieden dan andere gordijnwinkels.

 

Vouwgordijnen zetten de sfeer!

Omdat een vouwgordijn een raamdecoratie van stof is zijn het de raam decoratie die u interieur een warme sfeervolle uitstraling geven. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt, zijn makkelijk te wassen en de meet service is gratis. Zo doen we dat bij Liv woonstoffering!

 

Gordijnstoffen aanbod

U heeft keuze uit een ruime assortiment stoffen voor meer inspiratie kunt u eens op de websites van onze leveranciers kijken:

 

Artelux, Toppoint, Kobe, Boelaert & Moens, Unland, het Stoffengilde, your edition, Cordima, prestigious textiles, Gerster.

 

Advies aan huis?

Wij komen gratis aan huis inmeten en adviseren u ter plekke aan de hand van onze zeer complete collectie.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier is verstuurd.

<< Onze vouwgordijnen maken we zelf in eigen naaiatelier!

Top 10 : knowledge over vouwgordijnen!

1. goedkope vouwgordijnen

Wij kunnen u vouwgordijnen zeer goedkoop leveren door dat we een eigen naaiatelier hebben. Dus zonder tussen komst van derde maken wij zelf u vouwgordijnen.

 

2. warm & sfeervol

Een vouwgordijn geeft het interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Omdat we van heel veel stoffen uit onze collectie vouwgordijnen kunnen maken is de keuze enorm. Ook is het heel goed mogelijk om van een vitrage stof of inbetween een vouwgordijn op maat te maken.

 

3. makkelijk wasbaar

Een vouwgordijn is makkelijk wasbaar door de stof te wassen op het wasprogramma die voorgeschreven is aan de hand van de gekozen stof. De door middel van klittenband bevestigde vouwgordijnen zijn makkelijk los te maken en de baleinen kunt u er zo uit halen.

 

4. inspiratie nodig?

In onze winkel kunt u diverse inspiratie opdoen over vouwgordijnen. Er hangen verschillende vouwgordijnen in verschillende stoffen.

 

5. luxe uitstraling

Wat dacht u van transparante inbetween vouwgordijnen wat het licht prachtig filterd. Zo krijgt je interieur een luxe uitstraling door stoffen te kiezen die bij elkaar aansluiten.

 

6. strak, minimaal, privacy

Ook zonder overgordijnen zijn vouwgordijnen een mooie oplossing. Ze zijn strak van vorm, nemen weinig ruimte in en geven toch privacy. Vouwgordijnen passen zowel in een modern al in een traditioneel interieur.

 

7. ander stofje?

Misschien heeft u al stof of iets leuks gekocht op de markt, bij Ikea of ergens anders. Ook dan is het mogelijk om door ons naaiatelier er een vouwgordijn van te laten maken.

 

8. specialisme

Liv woonstoffering Uden is gespecialiseerd in vouwgordijnen. Onze vouwgordijnen hangen strak in het raam met horizontaal ingestikte tunnels van 3 mm met daarin sterke baleinen van glasfiber.

 

9. van smal tot breed

Vouwgordijnen zijn te verkrijgen in alle mogelijke stofsoorten van 40 cm tot 400 cm breed in alle hoogtes.

 

10. hangt niet scheef

Het vouwgordijn systeem wordt geleverd met een eenvoudig te bedienen kettingsysteem wat scheefhangen voorkomt.

 

 

Navigatie

gordijnen

raamdeco

vloeren

stoffeerderij

naaiatelier
contact
privacy verklaring

 

 

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering Venlo

Ron Testroote | Liv woonstoffering Venlo

Veldenseweg 153

5914 SM Venlo

Telefoonnummer: 06 45 78 58 43
ron@livwoonstoffering.nl