06 - 45785843     ron@livwoonstoffering.nl

De meest veelzijdige!

Plissés zijn de ware alleskunners, of je raam nu rond, schuin, ruitvormig is plissés bieden een oplossing. Ze kunnen van boven naar beneden, in het midden hangen (top down) hebben vele bedieningsmogelijkheden.

 

De stoffen kunnen verduisterend of transparant zijn en er zijn vele, vele stoffen. Ideaal voor dakramen of een kiep kantel raam.

 

 

Advies aan huis?

Wij komen gratis aan huis inmeten en adviseren u ter plekke aan de hand van onze zeer complete collectie.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier is verstuurd.

Hoezo zijn rolgordijnen saai!

Je hebt ze in alle kleuren, je kunt ze dubbel of enkel hangen, transparant of verduisterend, met een patroontje of textuur, met een mooie onderlat van aluminium, kunststof of hout, enkel voor het raam of bijpassend op je overgordijn. Aan de bedieningsketting kun je nog een mooie accessoire hangen.

 

Rolgordijnen zijn super functioneel en niet duur en tot breedtes van wel 4 meter te verkrijgen.

 

 

 

Duo rolgordijn zijn helemaal van nu!

Wat een ideaal product, doordat ze makkelijk te verstellen zijn van transparant naar donker kun je ze naar hartenlust bedienen. Van licht naar donker van open naar privé, het duo rolgordijn is een graag gezien oplossing in moderne appartementen.

 

 

Houten jaloezieën hebben uitstraling.

Wat een uitstraling, ideaal voor in de keuken dat lijkt tegenstrijdig maar deze zijn makkelijker af te doen dan een textiele raamproduct.

 

De houten jaloezieën zijn 100% echt hout, naturel of gefinisht met een mooie kleur lak. Te verkrijgen tot wel 75 mm breed en geven een robuuste uitstraling.

 

 

 

Denkt u dat aluminium jaloezieën kil zijn?

Maar neem nu brede 50 mm aluminium jaloezieën met een mooie bijpassende textiele ladderband en een retro-systeem met houten onderlijst in een warme kleur hout. Eventueel met houten ketting- en koord accessoires maak je het plaatje compleet.

 

Voordelen van aluminium jaloezieën zijn dat ze perfect voor op de badkamer zijn (kunnen prima tegen vocht). Ze zijn voordeliger dan houten jaloezieën en met de juiste aanpak stralen ze evenveel klasse uit.

 

 

 

Revanche of the lamellen.

Er zijn mensen die vinden ze ouderwets, er zijn er ook die ze niet mooi vinden. Maar dan maak je de vergissing dat de ontwikkeling rond lamellen niet stil hebben gestaan de afgelopen jaren.

 

Lamellen duiken op in textiel of van screen doek in nieuwe licht doorlatende kunststoffen met trendy uitstraling, extra breed van 25 cm of in sliertige strings. Ze zijn zeer handig, kunnen opzij, half open of helemaal gesloten. Dus laat ze maar praten, lamellen passen in elk modern interieur.

 

 

 

 

Horren op maat!

Door de voortschrijdende ontwikkeling van kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien vraagt de markt steeds nadrukkelijker om maatwerk horren en indien nodig in de meest uiteenlopende RAL-kleuren.

 

Liv woonstoffering doet er alles aan om met het maatwerk assortiment aan deze vraag te beantwoorden.

 

 

 

Navigatie

gordijnen

raamdeco

vloeren

stoffeerderij

naaiatelier
contact
privacy verklaring

 

 

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering Venlo

Ron Testroote | Liv woonstoffering Venlo

Veldenseweg 153

5914 SM Venlo

Telefoonnummer: 06 45 78 58 43
ron@livwoonstoffering.nl