06 - 45785843     ron@livwoonstoffering.nl

De PVC vloer

De PVC vloer is met een flinke opmars bezig en staat op het punt om de traditionele laminaat vloer voorbij te gaan. De talrijke kleuren en hout dessins maken deze vloer helemaal hip en tijdloos. Bij Liv woonstoffering vindt je een enorm aanbod PVC vloeren van diverse merken en kwaliteiten.

 

De PVC vloer blinkt uit in duurzaamheid met een hoge slijtagewaarde. De prints met dessins zijn realistisch en geven de vloer een uitstraling van echt hout of steen zonder de nadelen van het onderhouden van zo'n vloer.

 

 

 

Onderhoud

PVC vloeren zijn heel vriendelijk in onderhoud want modderige laarzen, een omgevallen emmer water of rollende bureaustoelen, de PVC vloer heeft er geen moeite mee. Eigenlijk kun je pvc in je hele huis leggen van keuken en wc tot badkamer en woonkamer. Of je nu vloerverwarming of vloerkoeling in huis hebt dat vormt voor dit type vloer geen problemen.

 

Geluidsvriendelijk

De kwaliteit van deze geruisloze vloer is werkelijk een must. Een PVC vloer absorbeert geluid en omgevingsgeluid klink warmer in je interieur. Voetstappen klinken zachter op dit type vloer en mocht je iets laten vallen dan is het niet meteen kapot, deze sterke vloer is namelijk flexibel genoeg.

Advies aan huis?

Wij komen gratis aan huis inmeten en adviseren u ter plekke aan de hand van onze zeer complete collectie.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier is verstuurd.

<< Een PVC vloer geeft u het gevoel van hout, met de onverwoestbare kwaliteit van PVC!

6 voordelen van een PVC vloer

1. PVC vloeren zijn zeer sterk ten opzicht van een laminaatvloer of vinyl. Vandaar dat de PVC vloer veel gebruikt word bij grote projecten als kantoren en ziekenhuizen. De pvc vloer wordt gekenmerkt door zijn goed slijtvastheid en gaat jaren mee terwijl ze nauwelijks krassen of deukje vertonen.

 

2. Een groot voordeel is dat PVC vloeren betreft dessin gelijk is aan een houten vloer. Met natuurgetrouwe dessins en reliëf texturen is een PVC vloer de onderhoudsarme parketvloer.

Voor een pvc vloer komt u naar onze winkel in Uden.

3. PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en blijven zowel in vochtige als droge toestand hun stroefheid behouden.

 

4. Een bijkomend voordeel voor PVC-click is dat het gemakkelijk zelf te leggen is.

 

5. Verder zijn PVC-vloeren in tegenstelling tot veel andere vloeren strak tegen de muur of plint te leggen.

 

6. Door de leveranciers is er ook nagedacht over de duurzaamheid van het product. PVC-vloeren zijn namelijk volledig recyclebaar.

De nadelen van een PVC-vloer

Aan PVC-vloeren zitten nagenoeg geen nadelen. Een nadeel zou kunnen zijn dat PVC-vloeren die geplakt moeten worden een arbeidsintensieve stoffering vereisen ten opzichte van vinyl, maar met de vakkundige stoffeerders van Liv woonstoffering heeft u zich daar geen zorgen over te maken.

 

Een technisch verhaaltje

Een PVC-vloer bestaat uit 4 lagen elke met zijn eigen functie. De eerste laag is een toplaag van PU. Deze toplaag zorgt ervoor dat de vloer makkelijk schoon te houden is en beschermt de vloer tegen vuil en krassen.

 

De tweede laag is een transparante slijtlaag. De beschermt de PVC vloer tegen slijtage deze slijtlaag bepaald voor het grootste deel de kwaliteit van de vloer. Hoe dikker de laag hoe beter bestand tegen krassen en vlekken. Bij Liv woonstoffering hebben we kwaliteit voor particulier gebruik maar ook voor commerciële ruimtes als kantoren die een dikkere kwaliteit nodig hebben.

 

De derde laag is de decorlaag, dit is de laag waar de gedrukte print op staat. Door gebruik te maken van UV blokkers en de juiste druktechniek krijg je een lichtechte vloer die hyper realistisch aandoet. Niet meer van echt te onderscheiden.

 

De vierde laag bepaald de waterdichtheid en zorgt voor de geluiddempende werking van een pvc vloer.

 

 

Navigatie

gordijnen

raamdeco

vloeren

stoffeerderij

naaiatelier
contact
privacy verklaring

 

 

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering Venlo

Ron Testroote | Liv woonstoffering Venlo

Veldenseweg 153

5914 SM Venlo

Telefoonnummer: 06 45 78 58 43
ron@livwoonstoffering.nl