06 - 45785843     ron@livwoonstoffering.nl

Plisse gordijnen & DUETTE ® Shades

Plisse en DUETTE ® Shades worden gemaakt van geplooide stoffen met als uitkomst een mix tussen een gordijn en jaloezieën.

 

Een voordeel van plissegordijnen en DUETTE ® Shades is dat ze vrijwel voor iedere situatie een oplossing bieden zo ook bij kiepkantelramen.

 

De plissestof kan enkel zijn dan spreek men over een plisse gordijn. Is de stof dubbel (duo) dan heb je het over een duo plisse.

 

 

Op maat gemaakt!

De plissegordijnen worden op maat gemaakt en zijn uit gerust met diverse bedieningsvormen, top down, zijgeleiding en profielkleuren.

 

Eventueel ook te krijgen in perfect fit voor kunststof kozijnen.

 

Top 10 : Plisse & DUETTE ®

1. oorsprong

Het aanbrengen van fijne plooien en strakke vouwen in een gesteven stof wordt plisseren genoemd. Vandaar de naam plisségordijn.

 

2. zigzagzig

Een plisségordijn kenmerkt zich door een stof die zigzag in plooi is gevouwen en gestreken. Dit is een strakke, elegante manier van raambekleding die zeker niet mis staat in een modern interieur.

 

3. plooibreedte

De plooibreedte van een plissé kan variëren tussen 16 en 25 mm. Met verschillende montuur mogelijkheden stelt u na eigen smaak u eigen plissé gordijn samen.

 

4.Plisse & Duettes

Plisse & DUETTE ® zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben 1 laag stof, DUETTE ® hebben er 2.

 

5.een spel met licht!

Plisségordijnen bedienen kan van boven naar beneden en van beneden naar boven. Op deze manier kun je op een speelse manier de lichtval regelen. Door speciale coatings zijn sommige stoffen extra zonwerend gemaakt.

 

6. energiebesparend

Een eigenschap van DUETTE ® Shades is dat ze isoleren in de zomer en winter. DUETTE® zonwering  stellen u in staat een besparing op uw energierekening te realiseren. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt namelijk als een isolatiedeken.

 

<< Regel op een speelse manier de lichtinval.

7.elke vorm

Plissés kunnen in lichtkoepels, in ronde vormen of voor dat vreemde driehoekraam in de serre. Daar al deze mogelijkheden is er altijd een oplossing voor uw ramen.

 

8. in de slaapkamer?

Dim-out plissés zijn van een stof die lichtinval vermindert zonder volledige verduistering. Verduisterende stoffen zijn voorzien van een speciale coating, ideaal voor slaapkamers.

 

9. luxer dan luxe

Het duo plissé oftewel DUETTE® zonwering geeft een nog luxere uitstraling. Door het dubbel uitgevoerde zigzag profiel ontstaat er een honingraat structuur die de lichtval nog beter controleert. Bovendien zijn de spandraden onzichtbaar wegwerkt tussen de twee stof lagen.

 

10. lichtinval

Afhankelijk van de functie van een ruimte, kunt u kiezen uit verschillende plissé doeken. Transparante stoffen zorgen voor een zachte lichtinval en u behoud het zicht naar buiten.

 

 

 

Advies aan huis?

Wij komen gratis aan huis inmeten en adviseren u ter plekke aan de hand van onze zeer complete collectie.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier is verstuurd.

Navigatie

gordijnen

raamdeco

vloeren

stoffeerderij

naaiatelier
contact
privacy verklaring

 

 

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering Venlo

Ron Testroote | Liv woonstoffering Venlo

Veldenseweg 153

5914 SM Venlo

Telefoonnummer: 06 45 78 58 43
ron@livwoonstoffering.nl