06 - 45785843     ron@livwoonstoffering.nl

Onze band met Venlo en omstreken

Na jarenlang met een kraam op de markt in Tegelen en Blerick te hebben gestaan, opende woningstoffeerder Pieter van de Rijdt een zaak in Uden onder de naam Liv woonstoffering. Door de verhuizing en de naamswijziging dreigde het contact met de klanten te verwateren. Om die rede is Ron Testroote als contactpersoon gaan optrede.

 

Liv woonstoffering biedt een breed assortiment raamdecoratie en vloerbedekking van diverse merken en prijsklassen. Dankzij het naaiatelier kunnen wij snel op de wensen van onze klanten inspelen en precies dat maken wat de klant voor ogen heeft.

 

 

 

Ron & Liv

Ron Testroote werkte al vaker met Pieter van de Rijdt samen en pakte deze kans om de samenwerking uit te breiden en zich verder te bekwamen in het vak.

 

Dankbaar werkt noemt hij het. "Als klanten blij zijn met het eindresultaat, ga je met een goed gevoel naar huis". Als zelfstandige werk ik voornamelijk in de avonduren en op zaterdagen.

 

 

 

Advies aan huis?

Wij komen gratis aan huis inmeten en adviseren u ter plekke aan de hand van onze zeer complete collectie.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier is verstuurd.

Navigatie

gordijnen

raamdeco

vloeren

stoffeerderij

naaiatelier
contact
privacy verklaring

 

 

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering Venlo

Ron Testroote | Liv woonstoffering Venlo

Veldenseweg 153

5914 SM Venlo

Telefoonnummer: 06 45 78 58 43
ron@livwoonstoffering.nl