06 - 45785843     ron@livwoonstoffering.nl

Overgordijnen, enorme keus!

Aan de hand van een ruim aanbod gordijnstalen gaan we het perfecte gordijn voor u huis uitzoeken.


Door advies aan huis te geven kunnen we direct zien welke stof het beste aansluit bij u interieur. Er is immers veel keus en op deze manier kunnen we de stof bij u tegels, bank of vloerbedekking houden tot dat we de juiste match hebben gevonden.

 

 

 

 

Vitrage niet van deze tijd?

Vitrage is tijdloos en past in elk interieur. Wat we tegenwoordig vaak verkopen is de inbetween. Deze stof is dichter dan vitrage en transparanter dan een overgordijn het zit er precies midden in, precies "inbetween".

 

De stoffen zijn van wit tot kleurrijk, in 1 kleur tot decoratief. Met een dubbele plooi of wave systeem krijg je een moderne uitstraling. Combineren met dubbele inbetween, plissés of vouwgordijn geven door de transparantie een rijke uitstraling.

 

Advies aan huis?

Wij komen gratis aan huis inmeten en adviseren u ter plekke aan de hand van onze zeer complete collectie.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier is verstuurd.

Vouwgordijnen & sfeer!

Een veel gehoorde opmerking is dat bij vouwgordijn de baleinen doorzakken. Dit is puur een kwaliteitsprobleem. Onze vouwgordijnen zakken niet door, heel simpel. De vouwgordijnen worden in eigen atelier gemaakt dus we gebruiken de juiste materialen zodat het perfect hangt.

 

Een vouwgordijn heeft een warme uitstraling en is bijzonder makkelijk te wassen. Je hebt keuze uit zo'n beetje elke stof die in de showroom hangt. Bijvoorbeeld een vouwgordijn in een vitrageachtige stof met overgordijn geeft een kamer een aangeklede look.

 

 

Gordijnen voor de kleintjes!

Ook kinder gordijnen kunnen natuurlijk niet ontbreken in onze ruime gordijncollectie. Naast onze unieke Disney collectie bieden wij ook een aantal gordijnen van andere top merken aan die geschikt zijn voor op de kinderkamer.

 

 

 

 

Navigatie

gordijnen

raamdeco

vloeren

stoffeerderij

naaiatelier
contact
privacy verklaring

 

 

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering Venlo

Ron Testroote | Liv woonstoffering Venlo

Veldenseweg 153

5914 SM Venlo

Telefoonnummer: 06 45 78 58 43
ron@livwoonstoffering.nl